Review

Lees hier waarom klanten van The Polar Company houden! 

4,5 uit 243 reviews
4.5/5

Uitgelicht:

Dankzij de Polar spray heb ik geen zwetende oksels meer waardoor ik er ‘mentaal’ gezien niet meer mee bezig ben. Hierdoor kan je dragen wat je wil en bovendien voorkomt het awkward situaties gedurende belangrijke meetings en/of presentaties tijdens mijn werk.

Jure - 11 november 2019
5/5

In aanraking gekomen met Polar spray gedurende mijn afstuderen. Helpt mij op veel momenten heel de week door. Stukje meer zelfvertrouwen op belangrijke momenten tijdens studie en werk met bijvoorbeeld een presentatie. Super product en werkt uitstekend.

Jorran - 24 november 2019
5/5
Stephanie
Stephanie
4 september 2020
Lees verder
Ik gebruik nu een maand de extra strong en ben super blij! Na 15 jaar dag in dag uit de hele Noordzee onder m'n oksels, ben ik nu dag in dag uit kurkdroog!! Zou niet meer zonder kunnen!! Zweet nu wel meer uit m'n hoofd maar dat is het wel waard! 👍🏻 top!
Kety
Kety
29 augustus 2020
Lees verder
Niet alleen in de zomer maar helaas ook in de winter kreeg ik last van zweetplekken in mijn werkkleding, na vrijwel alle soorten deo en spraytjes en ditjes en datjes geprobeerd te hebben zakte mij de moed in de schoenen. toen zag ik een ad van the polar company voorbij komen dacht ik "nouja dan heb ik tenminste alles geprobeerd" met eigenlijk weinig hoop ben ik begonnen met het gebruiken van de spray. en tot mijn verbazing bleven mijn shirts keer op keer weer droog!!😍 ik kan het iedereen aanraden, voor mij is dit tot nu toe de beste aankoop van het jaar!
Cindy
Cindy
28 augustus 2020
Lees verder
Top spul! Eindelijk geen natte shirts meer. Óók is het heel prettig dat je eerst er starterspakket kunt bestellen, zodat je kunt uitproberen welke sterkte het beste bij je past. Twijfel vooral niet dit te bestellen!
Ecy
Ecy
28 augustus 2020
Lees verder
Ik gebruik het al een tijdje en kan gewoon niet meer zonder! Ben super blij met uw product, wou dit even melden 😁 geen deo etc meer voor mij!!
Anoniem
Anoniem
25 augustus 2020
Lees verder
Trouwens mijn vader heeft ook al besteld en 1 collega ook! Jullie product is echt fantastisch! Weg met awkward moments ☺️
Hannah
Hannah
18 augustus 2020
Lees verder
Ik wilde even zeggen, Ik ben echt super blij met jullie product. Had veel last van overmatig zweten en daardoor kon ik veel kleding niet dragen en voelde ik mij vies. Met de extra strong spray heb ik zelfs met de warmste dagen geen last gehad van zweten 😊 brengt me echt veel positiviteit !! Bedankt daarvoor
Lisette
Lisette
17 augustus 2020
Lees verder
Wil even zeggen dat de spray super bevalt, ben nog nooit droog onder de oksels geweest en na 2 keer gebruiken is dit nu wel het geval. Super 👌🏻
Anoniem
Anoniem
15 augustus 2020
Lees verder
Beste aankoop van dit jaar! kan het iedereen aanraden ik stond er perplex van hoe goed het werkt
Malou
Malou
13 augustus 2020
Lees verder
Ik ben er vorige week mee begonnen, mooie periode om te testen in deze hittegolf en het werkt! Ik heb na mijn laatste twee bevallingen last gehad van overmatig werkende zweetklieren in 1 oksel. Erg lastig als je op het werk steeds jasjes/vestjes moet dragen of halverwege de dag van shirt moet wisselen. Volgende week kijken hoe het op het werk is, maar ben tot nu toe echt heel blij!
Anoniem
Anoniem
13 augustus 2020
Lees verder
Eerste deo die voor mij écht goed werkt na een hele reeks deo’s geprobeerd te hebben. Zeker 4 dagen totaal geen zweet met de extra sterke variant van Polar. Niet eens klam! Perfect!
Remko
Remko
12 augustus 2020
Lees verder
Wat een top spul, geen klotsende oksels meer. Ik maak nu gebruik van de strong, drie dagen geleden opgespoten voor het slapen en nog steeds zijn mn oksels vrij van zweet. Ik maak nu nog gebruik van het proefpakketje, maar als het op is, bestel ik meteen nieuwe.
Hamza
Hamza
12 augustus 2020
Lees verder
De spray is zeer effectief! Na het douchen blijft het nog op je huid zitten. 2 dagen droge shirts en maar 1 x gebruikt. Ik kan eindelijk kleuren dragen die ik al jaren vermeden heb! Bedankt heren voor de goede service en top product.
Anoniem
Anoniem
11 augustus 2020
Lees verder
Na een beetje sceptisch te zijn over dit soort “wondermiddelen” heb ik toch maar de Polar geprobeerd omdat ik veel last heb van overmatig zweten onder de oksels. Nu al 2dagen geen vlekje te zien, super goede werking en ik kan dit iedereen aanraden die (overmatig) veel zweet. Top product 😘
Gamza
Gamza
11 augustus 2020
Lees verder
Goedenavond Martijn & Dennis, na gebruik van mijn The Polar Company (extra strong) wil ik graag mijn ervaring met jullie delen. Na eerste keer gebruik van mijn spray, kreeg ik een allergische reactie. Ik schrok dat dit door spray kwam, maar gelukkig was dat het geval niet. Na laten testen bleek dat het een voedselallergie is. Jullie bezorgdheid en het navragen/bellen hoe het verder met mij gaat vond ik echt professioneel en persoonlijk. Bedankt voor alles en produceren van dit perfecte spul! Ik heb het al paar keer gebruikt en ik zweet totaal niet bij mijn oksels, terwijl ik hyperhidrose patiënt bent (overmatig zweten). Ik ga zeker verder bestellen en ik raad dit product voor iedereen aan!! 🤗😊
Willem
Willem
11 augustus 2020
Lees verder
Na al heel veel sprays en middeltjes geprobeerd te hebben nu eindelijk hét middel gevonden wat mijn zelfvertrouwen doet toenemen. Ik transpireer al jaren overmatig onder de oksels en met deze Polar spray, voor mij werkt de ‘extra strong’ het beste, ben ik er helemaal van af! Het werkt bij mij ongeveer anderhalf week; Ik kan op het werk weer vrijuit mijn armen bewegen en kan weer ‘gewoon’ een t-shirt aan met mooi weer zonder bang te hoeven zijn voor natte plekken. Wat een verademing. Normale deo is eigenlijk overbodig geworden, of toch stiekem een heel klein pufje 😉 Mijn shirts blijven nu ook langer mooi en ook dat rechtvaardigt de hogere prijs. Ik heb inmiddels een abonnement genomen! Topspul!
Lydia
Lydia
5 augustus 2020
Lees verder
Hoi! Ik heb net m'n eerste bestelling binnen, nadat ik dit product van een vriendin had geprobeerd. Helemaal overtuigd! Wat een letterlijke verademing om niet meer onder mijn oksels te zweten! Helden zijn jullie 😁 Ik ben voor het abonnement gegaan, polar2 extra strong, maar ik heb net de starterskit ontvangen (zie foto's). Kan ik alsnog het grotere flesje van extra strong krijgen?
Wessel
Wessel
5 augustus 2020
Lees verder
Helden! Ik kan voor het eerst sinds jaren weer een grijs t-shirt aan en ik kan een overhemd 👔 weer schaamteloos te dragen. Het geeft zo ontzettend veel zelfvertrouwen dat je over de rest van je lichaam ook minder transpireert. Hoe kan ik een extra flesje aanschaffen?
Cristel
Cristel
4 augustus 2020
Lees verder
Mijn complimenten voor de Polar Spray. De extra sterke variant werkt echt perfect voor mij! Ik gebruik het nu 2 weken en durf weer licht gekleurde poloshirts aan, want er is geen enkele zweetplek meer te bekennen 😀👌🏻
Jozef
Jozef
31 juli 2020
Lees verder
Hey! Beetje late reactie maar gebruik het product nu al een paar weken, werkt echt fantastisch. Lang geleden dat mijn shirtjes zo droog bleven. Merk wel dat ik meer baat heb van de extra strong variant maar dan bestel ik die gewoon. Echt top!
Tim
Tim
30 juli 2020
Lees verder
Ik ben zeer tevreden , heb vandaag in een warme kas gewerkt en normaal breekt het zweet me uit, maar dit keer kurk droog👍🏻
Leon
Leon
29 juli 2020
Lees verder
Wat een fantastisch product!!! Had het eerlijk gezegd niet verwacht maar doet precies wat jullie beloven!!!! Super bedankt 👏👏👏
Danielle
Danielle
22 juli 2020
Lees verder
Al langere tijd krijg ik van de huisarts sprays en crèmes voorgeschreven tegen overmatig transpireren. Nadat ook deze producten niet goed werkten, hoorde ik via via van polar spray. Ik heb de extra strong spray nu 2 weken geprobeerd en heb voor het eerst in jaren vrijwel geheel droge oksels ( zelfs bij warme temperaturen buiten)!! Ik gebruik de spray 2x per week en ben ongelooflijk blij!! Eindelijk kan ik ook weer shirtjes aan in verschillende kleuren wat ik voorheen echt niet deed!
Jari
Jari
9 juli 2020
Lees verder
Hi! Ik zou nog laten weten hoe het ging, ik heb de strong gebruikt en die werkt perfect. Voor het eerst in jaren heb ik geen zweet en droge T-shirts.. Jullie zijn toppers!😎👌🏼
Lisanne
Lisanne
7 juli 2020
Lees verder
Jullie product is trouwens echt fantastisch. Al 15 jaar ben ik onzeker over het vele zweten, nu zijn mijn oksels ik elk geval echt droog!
Max
Max
6 juli 2020
Lees verder
Hee man, dit spul is bizar geweldig heb gewoon voor het eerst weer droge shirts en geeft me weer zelfvertrouwen. Thanks💪💪
Janneke
Janneke
29 juni 2020
Lees verder
Hoi Martijn en Dennis! Ik heb nu een paar dagen de spray gebruikt, en sta versteld van het resultaat!! Ik ben om!! Wat is dit fijn!! ☺️😬🥰 Van 2 à 3 keer een shirt wisselen per dag, na nagenoeg al bijna niets meer is dit een hele belangrijke bijdrage aan mijn zelfvertrouwen!!!! Heb ongeveer alle middeltjes geprobeerd, en niets hielp zo goed en snel als jullie wondermiddel.. Ik wil jullie heel erg bedanken.. 😘
Emi
Emi
25 juni 2020
Lees verder
Werkt echt geweldig vannacht geprobeerd en helemaal droog de nacht doorgekomen ( normaal zeiknat ) hoef dus ook geen deo te gebruiken 👍🏻
Giovanni
Giovanni
25 juni 2020
Lees verder
Heyyy ja dat klopt, ik moet zeggen ik ben zo ontzettend blij met dit product. Sinds dat ik 12 ben heb ik last van zweetoksels en nu 13 jaar later ben ik er vanaf. Niet normaal blij!! Raad het ook aan iedereen aan.
Alain
Alain
24 juni 2020
Lees verder
Jullie zijn helden 🙏 vandaag bloedheet, 100 man op m’n terras. Normaal zweet vlekken zo erg dat ik 2 of 3 overhemden zou dragen. En vandaag niet èèn druppel 💧 echt super blij met dit product. Ik gebruik dan wel de “strong” variant.
Simone
Simone
11 juni 2020
Lees verder
Ik vind het echt SUPER spul!! Werkt enorm goed en oksels blijven écht droog😀 Dagenlang!!! Ik kan het nog steeds niet geloven en moet steeds voelen om te checken... 😉 Ik gebruik het voor ik ga slapen en hou van tevoren rekening met scheren. Goed wassen, sprayen, slapen en dágen profijt van droge, fris ruikende oksels😜 ( ik spuit beetje favoriete deo voor de lekkere geur maar is dus eigenlijk overbodig) Ik zie het pakketje wel weer verschijnen ( heb nog beetje van het testpakketje over...)
Laurent
Laurent
10 juni 2020
Lees verder
Ik wil jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken. Ik heb de afgelopen 4 jaar mezelf kapot geschaamd Door m'n overmatig zweten, en voor het eerst kan ik aan wat ik wil en ben een stuk zelfverzekerder geworden. Eerst werkte het niet helemaal goed, maar toen ik m'n oksels geschoren had en de extra strong had gebruikt was het alsof ik herboren was. Duizendmaal dank
Nadine
Nadine
8 juni 2020
Lees verder
Wondermiddel! Voor de eerste keer in 10 jaar de hele dag droog! Jullie waren mijn laatste hoop voordat ik aan een Botox behandeling zou beginnen tegen transpireren. Bedankt! Ik heb mijn omgeving de spray ook aangeraden! 👍🏻👌🏻
Kim
Kim
7 juni 2020
Lees verder
En wat ben ik blij met jullie product, voor het eerst wat echt werkt😍 had al zoveel geprobeerd maar werkte nooit en ben toch blij dat ik dit nog geprobeert heb. Ik kan alle kleren weer aan ben er super blij mee. Wou ik toch even zeggen dankjewel!!!
sven
sven
3 juni 2020
Lees verder
Hey Gasten, heb het nu een tijdje kunnen proberen en wat een wonderspul! Na eerst de gewone variant geprobeerd te hebben was ik nog niet echt overtuigd. Ik bleef klamme oksels houden maar het was al beduidend minder. Maar de extra sterke variant overtreft alle verwachtingen. Zelfs na een uur lopen met 30graden en mijn zoontje in een draagdoek (omdat hij het weer eens niet eens was met de kinderwagen) zweten ik overal behalve onder mijn oksels. Bedankt mannen!😁👍🏻
Oswald
Oswald
21 mei 2020
Lees verder
Ff serieus, dit spul is echt een wondermiddel!!! 👌🍀 gewoon 3 dagen zonder zwetende oksels!
Michelle
Michelle
21 mei 2020
Lees verder
Hoii! Wou even zeggen dat de extra strong spray werkt! Naja tot nu toe haha 🙈 ik dacht vandaag bij mezelf laten we eens een shirtje aan doen waarbij je altijd de zweetplekken zag! En het was warm vandaag dus goede dag om te proberen, en het werkte! Ik stond er gewoon van te kijken en ging elke keer kijken of het er echt niet zat! Super bedankt voor de hulp en ik hoop zo dat het zo blijft! 😊
Denise
Denise
20 mei 2020
Lees verder
Hi, vorige week de extra strong spray geprobeerd en echt... ik weet niet wat ik meemaak. Mijn shirts blijven gewoon droog. Ik ben zo blij 😁 gister op de fiets naar mijn werk en voor de zekerheid maar een extra shirt meegenomen. Maar is gewoon niet nodig. Echt super! Jullie service is ook top! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen 😊
Jacky
Jacky
12 mei 2020
Lees verder
Sinds vorige week gebruik ik jullie test deo die ik besteld heb via Instagram, na het zien van jullie advertentie. Ik ben zelf 34 jaar, en heb altijd al last gehad van okselzweet. Welke deo ik ook gebruik, wat ik ook doe, ik heb altijd zweetvlekken onder me oksels die na een halve dag mijn t-shirts enorm laten stinken. Nu na enkele dagen gebruik van jullie product heb ik, ongelofelijk maar waar geen last meer van okselzweet. Ik ben er echt gewoon van in de war! Zit om het uur te voelen of alles nog steeds droog is en ruik ik of het stinkt, wat nu niet zo is.
Valerie
Valerie
12 mei 2020
Lees verder
wow jaren op zoek naar iets wat het zweten tegen hield, zelfs voor behandelingen gekeken voor duizenden euro's! Nu dit product uitgeprobeerd en het werkt super goed. Ga zonder zweetvlekken door het leven!! happyyy dankjewel boys!!
Lianne
Lianne
7 mei 2020
Lees verder
Nou, ik weet niet wat ik mee maak joh!! Mijn zoon en ik hebben de extra strong geprobeerd en het werkt echt! Daarom gisteren gelijk een bestelling gedaan zodat ze structureel geleverd gaan worden! Top service!
Anoniem
Anoniem
15 April 2020
Lees verder
Mega bedankt! Ik ben enorm blij met het product. Heb de afgelopen 3 dagen voor het eerst in 11 jaar droge shirtjes! Ik wist niet wat me overkwam, kan het eigenlijk nog steeds maar amper geloven. Voel me ineens zoveel meer zelfverzekerd!
Ton
Ton
9 April 2020
Lees verder
Dikke pluim jongens! Jullie snappen hoe je klanten bind, ik ga zeker nog een keer bestellen.
Fatih
Fatih
28 Maart 2020
Lees verder
Besteld, man wat een topspul serieus🥰 Heb mn broer gelijk overgehaald🤣
Gymlover
Gymlover
19 Maart 2020
Lees verder
De spray werkt perfect. Ik zweet sowieso niet zo veel, maar is nu helemaal droog. Ik zal het delen met de zweters in m’n gym wanneer de quarantaine over is
Anoniem
Anoniem
6 Maart 2020
Lees verder
Ik wou jullie hartelijk danken voor de extra sterke variant van de spray, hij bevalt heel goed! Naast dat ook dank voor de service! Zouden voor veel bedrijven een voorbeeld zijn!❤
Ashley
Ashley
27 Februari 2020
Lees verder
De spray werkt super! Je gaat echt zweetloos de dag door, wat ik niet had verwacht dus ik ben heel blij met de spray. De spray zelf is best een straalvorm. Als je dat niet verwacht kan het zijn dat je ergens anders spuit dan waar de bedoeling is. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn, maar kan ook aan het flesje gelegen hebben. Ik zelf spray het eerst op een wattenschijfje. Prima oplossing
Najim
Najim
13 Februari 2020
Lees verder
Dit product is echt geniaal! Ik dacht in het begin dat dit niet zou werken tot ik het ging proberen want niet geschoten is altijd mis. Ik ben van plan om binnenkort de grotere versie te bestellen gezien ik nu de test variant heb geprobeerd en ik ben zeker niet teleurgesteld. Het ruikt niet vies en het doet wat het moet doen. Voor degenen die ook last hebben van transpiratie ik raad jullie aan dit te gaan proberen!
Hans
Hans
7 Februari 2020
Lees verder
Heb veel producten geprobeerd tegen mijn zweet probleem. Weinig werkte, tot ik dit product tegen kwam. Was eerst sceptisch maar na de tester te hebben geprobeerd was ik overtuigd!
Roderick
Roderick
14 Januari 2020
Lees verder
Uitermate enthousiast... Tof dat jullie dit in abbonementsvorm aanbieden, een uitkomst voor mij!
Marouwa
Marouwa
3 Januari 2020
Lees verder
Het duurde 3 dagen in plaats van 2 voor het pakketje aan kwam... hierdoor zweette ik alsnog tijdens mijn sollicitatie.
Willeke
Willeke
1 Januari 2020
Lees verder
Ook in 2020 zal ik jullie product aan iedereen aanraden!!
Danny
Danny
25 December 2020
Lees verder
Precies op tijd geleverd voor kerstavond!
Emmie
Emmie
16 december 2019
Lees verder
Ik kon niet geloven dat dit zou werken. Echt een aanrader!!
Dion
Dion
7 December 2019
Lees verder
Sinterklaas avond helemaal droog gebleven. En dat bij oma waar de kachel altijd veelste hoog staat. Top spul.
Tom
Tom
5 december 2019
Lees verder
Heel erg tevreden met de spray! Gebruik het nu al een maandje en merk dat ik met een lekkerder gevoel opsta elke dag.
Gerard
Gerard
29 november 2019
Lees verder
Op mijn werk heb ik vaak last van plekken onder mn oksels. Sinds ik de Polar spray gevonden heb is dit verleden tijd! Het geeft me zo veel rust om me geen zorgen te hoeven maken over zweetplekken.
Jorran
Jorran
24 november 2019
Lees verder
In aanraking gekomen met Polar spray gedurende mijn afstuderen. Helpt mij op veel momenten heel de week door. Stukje meer zelfvertrouwen op belangrijke momenten tijdens studie en werk met bijvoorbeeld een presentatie. Super product en werkt uitstekend.
Bas
Bas
24 november 2019
Lees verder
Zag via Facebook een advertentie van de spray en was toch wel benieuwd. De tester heeft me gelijk overtuigd. Ik ben fan!
Johan
Johan
19 november 2019
Lees verder
Ik vind de spray erg goed werken ook heel relaxed dat de Polar Company me whatsappjes stuurt om me te helpen herinneren wanneer ik moet sprayen! Thanks!
Ane
Ane
17 november 2019
Lees verder
Presenteren was voor mij een dingetje. Door de zenuwen werden mijn oksels alleen maar natter, gelukkig sta ik nu vol zelfvertrouwen voor de klas!
Gert
Gert
16 november 2019
Lees verder
Super ga zo door!
Matthijs
Matthijs
16 november 2019
Lees verder
Gelijk na het eerste gebruik was ik voor een week af van dat vervelende zweet.
Laurie
Laurie
14 november 2019
Lees verder
Ik had nooit verwacht dat het echt zou werken, maar ik ben nog nooit zo zelfverzekerd geweest.
Jure
Jure
11 november 2019
Lees verder
Dankzij de Polar spray heb ik geen zwetende oksels meer waardoor ik er ‘mentaal’ gezien niet meer mee bezig ben. Hierdoor kan je dragen wat je wil en bovendien voorkomt het awkward situaties gedurende belangrijke meetings en/of presentaties tijdens mijn werk.

Probeer het zelf!

Iedereen verdient het
om zichzelf te kunnen
zijn, zonder dat je
afgeleid wordt door je
zweet.

Keep it cool.