Hoe werkt het? 

Hoe werkt de formule?

Onze unieke formule is gebaseerd op zout en alcohol. Het zout fungeert als een sleutel die de zweetklieren tijdelijk afsluit en het zweet opneemt in de huid.

De alcohol zorgt ervoor dat het makkelijker is aan te brengen. Daarnaast krijgen bacteriën geen kans zich te verspreiden, wat zorgt voor een hygiënische huid.

Hoe gebruik ik het? 

Wanneer jij lekker slaapt, doet Polar al het werk! De kracht van de formule is om zweet tegen te houden in de huid. Belangrijk is daarom je huid eerst goed droog en schoon te maken. 

Spuit 1 a 2 keer onder je oksel of rol een dun laagje met de roller, laat het even drogen en duik je bed in. De volgende dag word je fris en fruitig wakker en ben je klaar voor de week! Zo simpel kan het zijn😉.

FAQ. 

Zweten wordt veroorzaakt door het natuurlijke afkoel systeem van ons lichaam. Ons brein stuurt een signaal naar de onderliggende bloedvaten om zweet af te geven wanneer de interne temperatuur te hoog wordt OF wanneer je onder druk staat, stress, angst of opwinding ervaart.

 

Er bestaan twee soorten zweetklieren:

  • Zweetklieren die je lichaamstemperatuur op peil houden (Eccrine)
    • Deze zweetklieren zijn overal op je lichaam te vinden, ze laten wel zweet los maar geven geen geur af.
  • Zweetklieren die reageren op emotie (Apocriene)
    • Deze zweetklieren zijn aanwezig onder je oksels, in de schaamstreek en rond je tepels en laten meer vocht los dan Eccrineklieren. Dit zweet gaat wel stinken, doordat het vocht niet kan verdampen en bacteriën zich hierdoor snel kunnen voortplanten. 

Zweetklieren zijn over het hele lichaam te vinden. Het stoppen van zweet op oncomfortabele plaatsen heeft geen invloed op het vermogen van je lichaam om zichzelf te koelen. 

 

Bijvoorbeeld: De zweetklieren onder je oksels zijn maar 1-2% van het totale geheel. Je lichaam zal dus op andere plaatsten iets meer afkoelen. Twee grote voordelen:

  1. Je zult je niet ongemakkelijk voelen als je nat bent.
  2. Je produceert geen stank.

Normaal gesproken verdampt zweet op het oppervlakte van je huid. Op sommige plekken op je lichaam kan het zweet niet makkelijk verdampen. Bijvoorbeeld onder je oksels, in de schaamstreek of je voeten (wanneer je schoenen of slippers draagt). Wanneer deze plekken nat zijn kunnen bacteriën zich makkelijk verspreiden en veroorzaken deze een vieze geur. 

Wat anderen zeggen!

Ane
Ane
Student
Read More
Presenteren was voor mij een dingetje. Door de zenuwen werden mijn oksels alleen maar natter, gelukkig sta ik nu vol zelfvertrouwen voor de klas!
Jure
Jure
Young professional
Read More
Dankzij de Polar Roller heb ik geen zwetende oksels meer waardoor ik er ‘mentaal’ gezien niet meer mee bezig ben. Hierdoor kan je dragen wat je wil en bovendien voorkomt het awkward situaties gedurende belangrijke meetings en/of presentaties tijdens mijn werk.
Jorran
Jorran
Vertegenwoordiger
Read More
In aanraking gekomen met Polar Roller gedurende mijn afstuderen. Helpt mij op veel momenten heel de week door. Stukje meer zelfvertrouwen op belangrijke momenten tijdens studie en werk met bijvoorbeeld een presentatie. Super product en werkt uitstekend.
Previous
Next
4,5 uit 243 reviews
4.5/5

Probeer het zelf!

Iedereen verdient het
om zichzelf te kunnen
zijn, zonder dat je
afgeleid wordt door je
zweet.

Keep it cool.