FAQ

Polar & lichaamsdelen

Polar houdt de onderrug droog, maar sommige mensen zullen merken dat hun achterkant nog steeds "lekt". In dit geval kunt u Polar het beste twee keer per week blijven gebruiken en een gevleugeld maandverband gebruiken. Ze zijn niet zichtbaar en beschermen de onderkleding.

Ja! Het product kan op elk deel van je huid worden gebruikt. Houd er rekening mee dat u niet in uw ogen spuit.Voor de gevoelige huid:
Gebruik slechts 1 spray voor elk huidgebied dat moet worden behandeld en breng het spaarzaam aan met watten (make-up remover pads zijn handig).

Ja! Polar is gemaakt om zweten op elk deel van je huid te voorkomen. Het vermijden van synthetisch schoeisel gemaakt van "niet-ademend" materiaal zal ook helpen om minder aan je voeten te zweten.

Ja, maar je moet extra voorzichtig zijn omdat de huid dunner en daardoor gevoeliger is in dit gebied.

Zorg ervoor dat je huid echt droog is (talk of een föhn kan helpen) en breng Polar heel spaarzaam aan via watten, zoals aangegeven.

Je kunt Polar direct op je hoofdhuid spuiten. Verdeel het haar indien nodig en behandel het vervolgens met de vingertoppen. Houd er rekening mee dat de vloeistof niet in uw ogen kan komen.

Spray een of twee keer onder je arm. Als jij je comfortabeler voelt om Polar aan te brengen met een wattenmake-up remover pad, dan is dit ook mogelijk.

Sommige mensen gebruiken een föhn om de huid te drogen voor gebruik omdat Polar kan irriteren wanneer het in aanraking komt met vocht (zweet).

Gebruik

Dit is afhankelijk per persoon. We gerbuiken tweemaal per week als referentiepunt.

Gebruik Polar bijvoorbeeld op donderdag- en zondagavond om er zeker van te zijn dat je doordeweeks en in het weekend zweetvrij bent.

Als dit niet genoeg blijkt kan je het ook vaker per week gerbruiken of onze Extra Strong variant proberen!

Onze producten kunnen tot 6 maanden na openen worden gebruikt

Iedereen is anders en sommige mensen zweten meer dan anderen. Twee keer per week Polar gebruiken is een referentiepunt dat voor de meeste gebruikers werkt.

Probeer erachter te komen wat voor jou handig is. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht: + 316 23 24 49 57.

Wees niet getreurd. Onze ervaring leert ons dat Polar voor iedereen werkt. Stuur ons een bericht om samen uit te zoeken wat voor jou werkt: + 316 23 24 49 57..

Ja, als je Polar toepast zoals we voorschrijven, kun je elk ander product dat je wilt gebruiken zonder bijwerkingen.

Omdat je 's nachts niet actief transpireert. Polar Spray wordt afgebroken door water, dus het is belangrijk om het alleen op een droge huid aan te brengen.
 
Polar Spray is het meest effectief wanneer het wordt aangebracht voordat u gaat slapen
 
Overdag aanbrengen van Polar kan huidirritatie en vlekken op kleding veroorzaken.

Veiligheid

Als je het product gebruikt zoals voorgeschreven, zal het nooit vlekken op je kleding veroorzaken. Was om zeker te zijn 's smorgens de bespoten huid.

Ja!

Voor de gevoelige huid:
Gebruik slechts 1 spray voor elk huidgebied dat moet worden behandeld en breng het spaarzaam aan met watten (make-up remover pads zijn handig).

Op deze manier kunnen behandelingen van het gezicht en andere gevoelige huidgebieden zoals de lies en onder de borsten gemakkelijk worden behandeld. Je kan talk gebruiken om overtollig product na het aanbrengen te absorberen.

Het onder controle houden van transpiratie op de "hotspots" is niet gevaarlijk omdat je huid zichzelf afkoelt via andere plekken op je lichaam.

Het transpiratievocht dat niet kan ontsnappen, wordt eenvoudig via de bloedstroom naar andere zweetkanalen geleid of via de nieren uitgescheiden.

Polar is veilig, ook voor de gevoelige huidtypen.

Voor de gevoelige huid:
Gebruik slechts 1 spray voor elk huidgebied dat moet worden behandeld en breng het spaarzaam aan met watten (make-up remover pads zijn handig).

Op deze manier kunnen behandelingen van het gezicht en andere gevoelige huidgebieden zoals de lies en onder de borsten gemakkelijk worden behandeld. Je kan talk gebruiken om overtollig product na het aanbrengen te absorberen.

Ja. Polar werkt alleen op het huidoppervlak, er is absoluut geen opname in de bloedbaan, dus de baby kan geen schade oplopen tijdens de zwangerschap, ook niet wanneer de baby  borstvoeding krijgt.

Polar is speciaal samengesteld met beschermende siliconen en de zuiverste ingrediënten om huidirritatie te voorkomen.

Huiduitslag is vrijwel zeker te wijten zijn aan het te veel aanbrengen van het product. Vergeet niet om slechts één of twee spray's per applicatie aan te brengen.

Mocht dit niet helpen, neem contact met ons op!

Anders

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contact pagina. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.
Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Alle prijzen die op onze website worden gecommuniceerd zijn inclusief BTW. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wanneer je hier gebruik van wilt maken willen we je vragen dit kenbaar te maken via het contact formulier. 

Als je voor 16:00 besteld hebt, ontvang je de bestelling binnen 3 dagen!

Maak je geen zorgen, je kunt opnieuw proberen te betalen. We sturen je pas een product als de betaling is gelukt.

Lukt dit niet? Stuur ons even een berichtje!

Polar is effectief vanwege het oplosbare zout dat is opgelost in alcohol.

De oplossing wordt 's nachts door de huid opgenomen en zorgt ervoor dat zweet het huidoppervlak niet kan bereiken.

Het zout verdwijnt van nature na een paar dagen, zoals de natuurlijke vervanging van dode huidcellen.

Daarom hoef je Polar maar één keer in een paar dagen toe te gebruiken.

Polar is gebaseerd op alcohol en niet op water omdat het oplosbare zout in de huid moet worden geactiveerd en niet op het oppervlak.

Ja! Het gebruik van deodorant of parfum gedurende de dag heeft geen invloed op het effect van Polar.

Nee, deodorant verhindert zweten niet en maskeert voornamelijk de zweetgeur. Hierdoor houdt je zweetplekken, mengt je zweetgeur met deoderant en houdt je in het ergste geval gele plekken over op je kleding. Niet fris en hygiënisch!

Polar Spray
Voorkomen is beter dan genezen!
De Polar Spray zorgt ervoor dat je niet meer zweet waardoor er geen natte plekken of geuren onstaan.